7. oktober 2022

Rauma garn 387 Plum Dame

Del med dine venner
  •  
  •  
  •  
  •  

Her er hva Rauma Garn sier om heftet, det er fylt med deilige, romantiske sommerfavoritter i Plum! Plum er et tynt og luftig mohairgarn som gir lette og behagelige plagg. Med sitt delikate uttrykk, passer det bra når man skal pynte seg litt ekstra. I dette heftet har vi designet plagg som egner seg godt til sommerfesten, men også til helt vanlige (men gjerne litt ekstra laaate) dager i bakgården. Plagg i Plum varmer akkurat passe en sval sommerkveld!

De fleste oppskriftene er strikket ovenfra, de fleste uten montering (men med noen litt seige i-cord-avfellinger). Prøv deg på en Lilje omslagsjakke til sommerbryllupet, en Engklokke-genser som kan brukes til alt og som er enkel skravlestrikk, eller hold tunga rett

i munnen gjennom rundfellingen og nyt resultatet av en vakker Villblomstgenser!

Med et jordbær i hånden og solskinn i håret føler vi oss klar for sommeren med denne kolleksjonen i garderoben.
Vi ønsker deg en deilig sommer!

Her er alle strikkepakkene vi har i dette heftet , klikk deg inn på hver enkelt for å se strikkepakkene i nettbutikken vår 

Elines favorittjakke
Lilje omslagsjakke
Villblomstgenser
Engklokke-genser